Mina favoritverktyg

Här listar jag de digitala verktyg som jag gillar att använda och som varmt rekommenderar vidare.
Några av länkarna är affiliate*, men bara till det jag älskar och använder själv. Jag får en möjlighet till en liten bonus för att jag rekommenderar vidare. Inget som påverkar dig på något sätt. Om du inte gillar det så kan du enkelt googla upp tjänsten själv och ta dig vidare på det sättet.

 
 
 

Squarespace

Plattform för din hemsida som är användarvänlig och ser till att dina sidor ser professionella ut. Jag har tidigare använt WordPress (som jag också gillar) men enkelheten med Squarespace har gjort att jag bytt plattform. 

 

 

Asana

Ett helt suveränt planeringsverktyg! 

 

 

Canva

Enkelt online-verktyg för att skapa egendesignade bilder, loggor och budskap mm. Har själv försökt lära mig flera Adobe-program för att skapa grafiska bilder men det tar tid att bli duktig och att få till det precis som man tänkt sig i de programmen. Men med Canva går det lätt!! Gillar det mer och mer :)

 

 

Trello

Trello var en favorit tidigare för mig innan jag lärde mig Asana där liknande sätt finns att skapa "att göra"-listor. Tycker väldigt mycket om det forfarande :)

 

 

Unsplash

Fina bilder som är gratis att ladda ner.

 

 

Last pass

För att spara tid och slippa frustration. Det är en programvara du installerar i din webbläsare som kommer ihåg alla dina användarnamn och lösenord till alla dina sidor du loggar in på.


One.com

Det billigaste webbhotellet jag hittat för lagring av e-post och domänadress när du använder Squarespace för din hemsida.


Acuity

Bokningssystem som går att integrera med Squarespace.